میکروب شناسی مواد غذائی (JFM) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 6 (1398)
دوره 5 (1397)
دوره 4 (1396)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 3 (1395)
دوره 2 (1394)
دوره 1 (1393)
دوره و شماره:
دوره 4، شماره 1، بهار 1396
شناسنامه علمی شماره
1
شناسه علمی و فهرست مطالب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
575.34 K
پژوهشی
2
فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیموترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه
صفحه
1-10
سلطان محمد قاسمی؛ هادی کوهساری؛ ابوالفضل فدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
582.65 K
3
مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه
صفحه
11-28
هدی دژخی؛ سجاد یزدان ستاد؛ نازیلا ارباب سلیمانی؛ رضا نجف پور؛ سید محمد غیبی حیات؛ الیکا فرج تبریزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
844.27 K
4
بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94
صفحه
29-37
بیژن بنی اسدی؛ عطاا... اژدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
711.86 K
5
بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
صفحه
41-51
سید محمد علی نوری؛ سعید خانزادی؛ علی فضل آرا؛ حسین نجفزاده ورزی؛ محمد عزیززاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
905.06 K
6
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی
صفحه
53-63
شیما شهرابی؛ علی فضل آرا؛ احمد زند مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
858.21 K
7
ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویههای استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی
صفحه
63-74
علیرضا مسیحا؛ مریم برادران کتابچی؛ خسرو عیسی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.09 MB
8
کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری
صفحه
75-83
محمد حجت الاسلامی؛ مریم جعفری؛ زینب ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
699.97 K
9
بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه
صفحه
85-97
سید ابراهیم حسینی؛ ساناز سیفی نوفرستی؛ محمد رضا خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
676.19 K