شناسنامه علمی شماره

1. شناسنامه علمی شماره

صفحه 0-0


پژوهشی

2. شناسایی ژن‌های حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد

صفحه 1-10

عطیه حداد؛ الهه تاج بخش؛ مریم رئیسی


3. مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک

صفحه 11-18

محمدرضا شهیری؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی


4. بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوه‌توت‌فرنگی بر قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم

صفحه 19-34

طاهره بریموندی؛ وجیهه فدائی نوغانی


5. اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس

صفحه 35-51

مهناز هاشمی روان؛ مهرداد کریمی مجد؛ علیرضا شهاب لواسانی


6. تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر

صفحه 53-62

ناهید ابراهیمی؛ فاطمه نجاتی


7. شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان

صفحه 63-71

مهدی مرادی سرمیدانی؛ محسن فرد عمادی؛ ابراهیم رحیمی؛ عبدالکریم زمانی مقدم


8. تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های اشرشیاکلی جدا شده از طیور درگیر به بیماری کلی باسیلوز در نمونه های جدا شده از مرغداری های اطراف کرمانشاه

صفحه 72-78

فروغ محمدی


9. بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتری‌های سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی

صفحه 79-89

رسول رضاپور؛ شهرام حنیفیان