نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب الکترولیز خنثی تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 11-24]
  • آب سیب تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 1-10]
  • آب میوه‌جات جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 71-78]
  • آسپرژیلوس نیجر بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
  • آلیسایکلوباسیلوس جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 71-78]
  • آلودگی میکروبی بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 85-96]
  • آنتی باکتریال مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 25-31]
  • آنتی‌بیوتیک بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 11-23]

ا

  • اثرات ضد میکروبی بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 1-10]
  • اثر سینرژیستی مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 25-31]
  • اسانس اسطخودوس ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم‌های تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]
  • اسانس آویشن خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 45-56]
  • اسانس ریحان بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 73-81]
  • استافیلوکوکوس اورئوس اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-36]
  • استافیلوکوکوس اورئوس مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 33-42]
  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 29-38]
  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 73-81]
  • اسیدیته بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 29-38]
  • اشریشیاکلی بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 73-84]
  • اشریشیا کلی تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 11-24]
  • اشریشیا کلی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 29-38]
  • اشریشیا کلی وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 15-28]
  • اشریشیا کولای و رودوتورلاروبرا بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 73-81]
  • اشعه گاما بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 51-60]
  • اصفهان بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 85-96]
  • الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 39-50]
  • انگشتانه مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 25-31]

ب

  • باسیلوس سرئوس مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 33-42]
  • باکتری تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 57-69]
  • باکتریهای پاتوژن غذازاد ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم‌های تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]
  • باکتری های غذازاد بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 1-10]
  • بیفیدوباکتریوم لاکتیس(BB-12 ) اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 43-53]
  • بلوط بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
  • بیماری مشترک مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 79-93]
  • بهداشت غذا وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 15-28]
  • بهینه سازی بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 1-14]
  • بیوسورفکتانت تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 57-69]
  • بیوفیلم تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 57-69]

پ

  • پادزیست ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 83-94]
  • پارامترهای حسی تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 11-23]
  • پیاز ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 83-94]
  • پروبیوتیک تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 1-10]
  • پنیرسویا اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-36]
  • پنی سیلیوم اکسپانسوم بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
  • پونه کوهی بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 1-10]

ت

  • ترکیب ضدقارچی بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]

ج

  • جذب‌نوری تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 57-69]

چ

  • چربی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 29-38]
  • چوچاق( Eryngium Caeruleum) اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-36]

ح

  • حرارت بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 73-84]

خ

  • خشک کردن تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 11-23]

د

  • درجه حرارت یخچالی بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 51-60]

ر

  • رنگدانه بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 1-14]

ز

  • زیره سیاه بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 1-10]

ژ

  • ژن حدت ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های ‏گوشت و تخم مرغ با روش ‏Multiplex PCR [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 25-33]

س

  • سارکوسیستیس بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 37-44]
  • سالاد الویه بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 85-96]
  • سالمونلا مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 33-42]
  • سالمونلا انتریتیدیس ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های ‏گوشت و تخم مرغ با روش ‏Multiplex PCR [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 25-33]
  • سالمونلا تیفی‌موریوم تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 11-24]
  • سیپروفلوکساسین مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 25-31]
  • سدیم آزاید بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 1-14]

ش

  • شیر خام بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 11-23]
  • شیر خشک بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 39-50]
  • شمارش کلی باکتریایی بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 51-60]
  • شهرکرد گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms ) [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 63-72]

ض

  • ضد‌اتصالی تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 57-69]
  • ضدباکتریایی خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 45-56]
  • ضد میکروبی بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 73-81]

ع

  • عشایر بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 29-38]
  • عصاره اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 43-53]
  • عصاره اتانولی مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 25-31]
  • عصاره تجاری گوشت مرغ بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 73-84]
  • عصاره متانولی اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-36]
  • عصاره متانولی ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 83-94]

غ

  • غذای دریائی مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 79-93]
  • غذای کودک بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 39-50]

ف

  • فیبر اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 43-53]
  • فساد جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 71-78]
  • فیله ماهی بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-9]

ق

  • قارچ دکمه ای خوراکی گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms ) [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 63-72]

ک

  • کاشان بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 37-44]
  • کیتوزان ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم‌های تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]
  • کرونوباکتر ساکازاکی بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 39-50]
  • کلیفرم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 29-38]

گ

  • گاو بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 37-44]
  • گوشت قرمز گاو مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 33-42]
  • گوشت مرغ مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 33-42]
  • گونه های کمپیلوباکتر گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms ) [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 63-72]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 1-10]
  • لیستریا بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-9]

م

  • ماست اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 43-53]
  • ماست سنتی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 29-38]
  • ماهی تازه آمور تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 11-23]
  • ماهی کپور علفخوار بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 51-60]
  • مخاطرات غذائی مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 79-93]
  • میزان T.V.N بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 51-60]
  • مقاومت آنتی بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-9]
  • میکروبیولوژی تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 11-23]
  • میکروکوکوس روزئوس بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 1-14]
  • مواد غذایی ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های ‏گوشت و تخم مرغ با روش ‏Multiplex PCR [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 25-33]
  • مواد غذائی ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 83-94]

ن

  • نانوامولسیون خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 45-56]
  • نعناع اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 43-53]
  • نعناع((Mentha Spicata اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-36]
  • نعناع فلفلی بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 1-10]

و

  • واژگان کلیدی: اثر ضدباکتریائی ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 83-94]
  • واکنش زنجیره ای پلی مراز گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms ) [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 63-72]
  • ویبریو مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 79-93]
  • وروتوکسین وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 15-28]

ه

  • همبرگر بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 37-44]

ی

  • یرسینیا انتروکولیتیکا بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 11-23]