نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 15-27]
  • آب زرشک بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 85-97]
  • آب لیمو ترش فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • آرکوباکتر بوتزلری جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاه‌ها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-7]
  • آلودگی میکروبی بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94 [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 29-37]
  • آلودگی مواد غذایی ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویه‌های استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 63-74]
  • آنتی‌اکسیدان ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta) [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • آنتی‌بیوتیک تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-30]
  • آنزیم لیزوزیم مطالعه اثر پوشش‌های خوراکی جدایه پروتئینی آب‌پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال. [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 53-62]

ا

  • اثرضد باکتریایی بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری‌های شهر اصفهان و تأثیر عصاره‌های بره‌موم و گرده‌گل کندوی زنبور‌عسل بر روی باکتری‌های جدا شده [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 81-92]
  • اسانس تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 31-40]
  • اسانس مرزه خوزستانی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]
  • استافیلوکوکوس ارئوس کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 75-83]
  • استافیلوکوکوس اورئوس ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویه‌های استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 63-74]
  • استافیلوکوکوس اورئوس فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • استافیلوکوکوس اورئوس ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta) [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • استافیلوکوکوس اورئوس تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 45-56]
  • استافیلوکوکوس اورئوس تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-30]
  • استافیلوکوکوس اورئوس تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 9-19]
  • استافیلوکوکوس‌اورئوس تعیین تیپ‌های کاست کروموزومی ژن mec در ایزوله‌هایاستافیلوکوکوس‌اورئوس جدا شده از شیر و فراورده‌های شیری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 67-79]
  • استرپتوکوکوس اینیایی مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 81-90]
  • اسید آمینه مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 37-44]
  • اسید لاکتیک بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 41-51]
  • اشرشیاکلی ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویه‌های استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 63-74]
  • اشریشیاکلی فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • اشریشیاکلی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]
  • اشریشیاکلی ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta) [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • اشریشیاکلی مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 93-102]
  • اشرشیا کلی تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 9-19]
  • اشریشیا کلی کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 75-83]
  • اشریشیا کلی تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 45-56]
  • ال-ترئونین مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 37-44]
  • انتروکوکوس فاسیوم‌ جداسازی و غربال‌گری باکتری‌‌های تولید کننده باکتریوسین از فراورده‌های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 69-79]
  • اولترافیلتراسیون تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]

ب

  • بار میکروبی لاشه مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 37-44]
  • باسیلوس مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 11-28]
  • باکتریوسین جداسازی و غربال‌گری باکتری‌‌های تولید کننده باکتریوسین از فراورده‌های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 69-79]
  • بدون آنتی بیوتیک مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 93-102]
  • بیرجند بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94 [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 29-37]
  • بره‌موم بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری‌های شهر اصفهان و تأثیر عصاره‌های بره‌موم و گرده‌گل کندوی زنبور‌عسل بر روی باکتری‌های جدا شده [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 81-92]
  • بستنی فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]

پ

  • پری‌بیوتیک مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 55-67]
  • پروبیوتیک مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 55-67]
  • پروتئاز مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 11-28]
  • پروتئین آب‌پنیر مطالعه اثر پوشش‌های خوراکی جدایه پروتئینی آب‌پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال. [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 53-62]
  • پیکیا پاستوریس کلون سازی و بیان ژن رمزکننده آنزیم لاکاز قارچ Trametes در میزبان مخمری و تعیین خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 41-54]
  • پنجه‌برگ راست ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta) [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • پنیر تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]
  • پنیر سنتی لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه‌ای و ویژگی‌های فنوتیپی [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 83-96]
  • پودر کرفس بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 85-97]
  • پوشش خوراکی مطالعه اثر پوشش‌های خوراکی جدایه پروتئینی آب‌پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال. [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 53-62]

ت

  • تیپ‌هایSCCmec تعیین تیپ‌های کاست کروموزومی ژن mec در ایزوله‌هایاستافیلوکوکوس‌اورئوس جدا شده از شیر و فراورده‌های شیری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 67-79]
  • ترکیبات شیمیایی تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 9-19]
  • ترکیب شیمیایی تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 31-40]
  • تلخی مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 11-28]
  • تنکابن جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاه‌ها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-7]
  • تولید بیوفیلم لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه‌ای و ویژگی‌های فنوتیپی [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 83-96]

ج

  • جدایه لاکتیکی رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 57-70]
  • جوجه گوشتی مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 37-44]

ح

  • حساسیت آنتی‌بیوتیکی لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه‌ای و ویژگی‌های فنوتیپی [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 83-96]

خ

  • خاصیت ضد میکروبی تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 31-40]
  • خامه مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 11-28]
  • خرما بهینه‌سازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-39]
  • خمیرترش آرد جو رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 57-70]
  • خواص پروبیوتیکی رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 57-70]

د

  • دوغ کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 75-83]

ر

  • رابطه فیلوژنتیکی رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 57-70]
  • رنگدانه نارنجی بهینه‌سازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-39]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-39]
  • روغن سیاه دانه بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 1-18]

ز

  • زنده مانی مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 55-67]
  • زئونوز مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 15-27]

ژ

  • ژنوتایپینگ ژنوتایپینگ سوش‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآورده‌های لبنی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 41-53]

س

  • سالمونلا تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 45-56]
  • سالمونلا تیفی موریوم بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 29-36]
  • سین‌بیوتیک مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 55-67]
  • سوسیس بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 85-97]
  • سوسیس بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 1-18]

ش

  • شتر بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 29-36]
  • شیر ژنوتایپینگ سوش‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآورده‌های لبنی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 41-53]
  • شلغم شیرازی تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 31-40]

ض

  • ضداکسایش بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 71-82]
  • ضدباکتری بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 71-82]
  • ضدباکتریایی ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta) [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
  • ضد باکتریایی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 53-63]

ط

  • طرح مرکب مرکزی بهینه‌سازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-39]

غ

  • غذازاد مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 15-27]

ف

  • فرآورده‌های شیری تعیین تیپ‌های کاست کروموزومی ژن mec در ایزوله‌هایاستافیلوکوکوس‌اورئوس جدا شده از شیر و فراورده‌های شیری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 67-79]
  • فراورده‌های لبنی ژنوتایپینگ سوش‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآورده‌های لبنی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 41-53]
  • فراورده‌های لبنی بومی جداسازی و غربال‌گری باکتری‌‌های تولید کننده باکتریوسین از فراورده‌های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 69-79]
  • فعالیت ضدباکتریایی جداسازی و غربال‌گری باکتری‌‌های تولید کننده باکتریوسین از فراورده‌های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 69-79]
  • فعالیت ضدباکتریایی تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 9-19]
  • فعالیت ضد میکروبی ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویه‌های استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 63-74]
  • فیله مرغ مطالعه اثر پوشش‌های خوراکی جدایه پروتئینی آب‌پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال. [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 53-62]
  • فنوتایپینگ جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاه‌ها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-7]

ق

  • قارچ ترامتس کلون سازی و بیان ژن رمزکننده آنزیم لاکاز قارچ Trametes در میزبان مخمری و تعیین خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 41-54]
  • قزل آلای رنگین کمان مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 81-90]

ک

  • کاهش نیتریت بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 1-18]
  • کپور معمولی بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 41-51]
  • کتیرا کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 75-83]
  • کشتارگاه تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 45-56]
  • کیفیت میکروبی مطالعه اثر پوشش‌های خوراکی جدایه پروتئینی آب‌پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال. [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 53-62]
  • کنجاله دانه کدو بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 71-82]

گ

  • گرده‌گل بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری‌های شهر اصفهان و تأثیر عصاره‌های بره‌موم و گرده‌گل کندوی زنبور‌عسل بر روی باکتری‌های جدا شده [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 81-92]
  • گوشت ماکیان جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاه‌ها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-7]
  • گوشت مرغ مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 93-102]
  • گونه‌های لیستریا لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه‌ای و ویژگی‌های فنوتیپی [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 83-96]

ل

  • لاکاز کلون سازی و بیان ژن رمزکننده آنزیم لاکاز قارچ Trametes در میزبان مخمری و تعیین خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 41-54]
  • لاکتوکوکوس گارویه مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 81-90]
  • لیزوزیم مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 81-90]
  • لیستریا منوسیاتوژنز ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta) [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]

م

  • ماست مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین‌بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف‌کنندگان [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 55-67]
  • ماندگاری بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 41-51]
  • ماهی بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 41-51]
  • ماهی مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 15-27]
  • مخمر کلون سازی و بیان ژن رمزکننده آنزیم لاکاز قارچ Trametes در میزبان مخمری و تعیین خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 41-54]
  • مقاومت آنتی‌بیوتیکی تعیین تیپ‌های کاست کروموزومی ژن mec در ایزوله‌هایاستافیلوکوکوس‌اورئوس جدا شده از شیر و فراورده‌های شیری [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 67-79]
  • مقاومت حرارتی لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه‌ای و ویژگی‌های فنوتیپی [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 83-96]
  • موناسکوس پورپورئوس بهینه‌سازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-39]

ن

  • نانوذره اکسید روی ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویه‌های استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 63-74]
  • نیتریت بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 85-97]
  • نعناع دشتی تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 9-19]
  • نگه داری در یخچال بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 41-51]

و

  • واژگان کلیدی :پنیر سنتی بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94 [دوره 4، شماره 1، 1396، صفحه 29-37]
  • ورم پستان گاو بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداری‌های شهر اصفهان و تأثیر عصاره‌های بره‌موم و گرده‌گل کندوی زنبور‌عسل بر روی باکتری‌های جدا شده [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 81-92]
  • ویژگیهای میکروبی بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 1-18]

ه

  • هیدرولیز آنزیمی بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو [دوره 4، شماره 2، 1396، صفحه 71-82]
  • هلیکوباکتر پیلوری ژنوتایپینگ سوش‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآورده‌های لبنی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 41-53]