اخبار و اعلانات

امتیاز برای داوران مجله

ضمن تشکر از همراهی همیشگی داوران گرامی، از این به بعد ایمیل داوری مقالات به هر دو زبان فارسی و انگلیسی خواهد بود. بدیهی است با ارسال ایمیل مذکور به سایت پابلونز به آدرس publons.com می توانید از امتیازات علمی آن بهره مند شود.  

مطالعه بیشتر

نمایه شدن مجله در پایگاه publons

به اطلاع علاقمندان می رساند این مجله در پایگاه اطلاعاتی publons نمایه شد.

مطالعه بیشتر

نمایه شدن مجله در پایگاه (SIS (Scientific Indexing Services

به اطلاع علاقمندان می رساند این مجله در پایگاه اطلاعاتی SIS نمایه شد.

مطالعه بیشتر

**افزایش 11 برابری ضریب تاثیر در آخرین رتبه بندی توسط پایگاه IndexCopernicus**

مجله علمی پژوهشی میکروب شناسی مواد غذائی موفق به کسب ضریب تاثیر  ICV 2014= 59.1 در آخرین رتبه بندی توسط پایگاه  IndexCopernicus شد. این امتیاز در سال 2013 برابر با 5.21 بود.

مطالعه بیشتر

دریافت نمایه فائو اگریس توسط مجله میکروب شناسی مواد غذائی

مجله میکروب شناسی موواد غذائی موفق به دریافت نمایه پایگاه اطلاعاتی اگریس شد که توسط فائو پشتیبانی می شود.  AGRIS (International System for Agricultural Science and Technology) است که مجلات زیر شاخه کشاورزی و غذا را تحت پوشش قرار می دهد و از پایگاه های اطلاعاتی مهم محسوب می شود.   http://www.akstem.com/collection/journal-food-microbiology  

مطالعه بیشتر

چاپ مقالات برتر همایش میکروبیولوژی و بیماریهای عفونی در مجله میکروب شناسی مواد غذائی

احتراماً به اطلاع دوستان و نویسندگان گرامی می رساند که مقالات برتر و منتخب اولین همایش ملی میکروبیولوژی و بیماریهای عفونی که در تاریخ 14 و 15 مهر ماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برگزار می گردد بصورت متن کامل در مجله میکروب شناسی مواد غذائی به چاپ خواهند رسید. جهت اطلاعات بیشتر به وب سایت همایش http://ncmid.ir مراجعه فرمائید.

مطالعه بیشتر