میکروب شناسی مواد غذائی (JFM) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 5 (1397)
دوره 4 (1396)
دوره 3 (1395)
دوره 2 (1394)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 1 (1393)
دوره و شماره:
دوره 2، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1-87
پژوهشی
1
شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان
صفحه
71-79
مریم میرلوحی؛ محمد باقر ملجئی؛ آذین پور خلیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
136.3 K
2
ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1
صفحه
1-14
علیرضا صادقی؛ مریم ابراهیمی؛ مجتبی رئیسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
318.67 K
3
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد
صفحه
15-27
حسین معتمدی؛ سید منصور سیدنژاد؛ اسماعیل داراب پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
147.14 K
4
کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli
صفحه
29-37
گزیزه شیرازی؛ عباس دوستی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
171.19 K
5
ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور
صفحه
39-47
احمد زین الدینی؛ مجید غلامی آهنگران؛ ابراهیم رحیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
118.7 K
6
ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگهداری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI
صفحه
57-70
زهره مشاک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
152.58 K
مقاله کوتاه
7
شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز
صفحه
81-87
جلال شایق؛ نسرین پورشفیع؛ هایده مبین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
139.14 K