نویسنده = ������ �������� ������
تعداد مقالات: 5
1. اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال

دوره 6، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 11-21

تینا طاهری؛ علی فضل آرا؛ لاله رومیانی


2. بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد

دوره 4، شماره 1، بهار 1396، صفحه 41-51

سید محمد علی نوری؛ سعید خانزادی؛ علی فضل آرا؛ حسین نجفزاده ورزی؛ محمد عزیززاده


3. تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی

دوره 4، شماره 1، بهار 1396، صفحه 53-63

شیما شهرابی؛ علی فضل آرا؛ احمد زند مقدم