موضوعات = میکروب شناسی صنعتی مواد غذائی
تعداد مقالات: 10
1. اثر پری‌بیوتیکی و ویژگی‌های فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 خرداد 1400

مهرنوش تدینی؛ مجتبی افرازه؛ حبیب اله عباسی؛ عبدالکریم شیخی


2. مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 خرداد 1400

Mehrdad مهرداد؛ لیلا قدرتی؛ صادق موسوی فرد؛ فریبرز معطر


3. تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر باکتری های استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 خرداد 1400

مجتبی بنیادیان؛ سارا اشرفیان؛ حمداله مشتاقی


5. تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مرداد 1400

آسیه پهلوانی نژاد؛ مهشید جهادی؛ نفیسه سادات نقوی؛ محمد علی ضیاء


6. ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تنوع درون گونه‌ای سویه‌های Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مرداد 1400

دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری؛ محبوبه کشیری؛ سید محمد علی رضوی