نمایه نویسندگان

آ

  • آرمین، محمد اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 43-53]
  • آصفی، نارملا بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 73-81]
  • آل طیب، الهام تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 45-59]

ا

  • احسانی، علی مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 33-42]
  • اربابی، محسن بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 37-44]
  • الهامی راد، امیر حسین اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 43-53]
  • امینی، فاطمه اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-36]
  • امینی، کیومرث ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های ‏گوشت و تخم مرغ با روش ‏Multiplex PCR [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 25-33]
  • انصاری، مهسا بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-9]
  • ایوبی نژاد، لیلی مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 25-31]

ب

  • بخشی، فریبا بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 73-81]
  • بنیادیان، مجتبی تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 1-10]
  • بنیادیان، مجتبی وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 15-28]

پ

  • پورمهدی، مهدی تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 11-24]

ت

  • تاجیک، حسین خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 45-56]

ج

  • جبارپور ستاری، مریم باکتری‌های اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان‌شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه‌ای [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 61-70]
  • جهانمرد، محمد جواد بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-9]
  • جوادی، افشین ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 83-94]

چ

  • چراغی، نرجس ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم‌های تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]

ح

  • حاجی محمدی فریمانی، رضا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 29-38]
  • حبیبی نجفی، محمد باقر بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 29-38]
  • حداد خداپرست، محمد حسین اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 43-53]
  • حسن زاده، سید مهدی بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
  • حنیفیان، شهرام باکتری‌های اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان‌شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه‌ای [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 61-70]

خ

  • خالدی، فرود بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
  • خدادادی پور، تکتم ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های ‏گوشت و تخم مرغ با روش ‏Multiplex PCR [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 25-33]
  • خمیری، مرتضی بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 1-14]

د

  • دهقانژاد، ساناز جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 71-78]
  • دوستی، عباس جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 71-78]

ر

  • رحیمی، ابراهیم بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 73-84]
  • رحیمی، ابراهیم جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 71-78]
  • رحیمی، ابراهیم بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-9]
  • رمضان پور، سیده ساناز بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 1-14]
  • رومیانی، لاله تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 45-59]
  • رئیسی، پرتو مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 79-93]
  • رئیسی، مهدی مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 79-93]

ز

  • زارعی، مهدی بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 11-23]

س

  • سکوتی فر، رقیه بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]

ش

  • شایق، جلال باکتری‌های اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان‌شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه‌ای [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 61-70]
  • شاکری، پیروز آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 61-72]
  • شاکریان، امیر گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms ) [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 63-72]
  • شاه حسینی، غلامرضا بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 51-60]
  • شرافتی چالشتری، رضا بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 37-44]
  • شفافی زنوزیان، مسعود اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 43-53]
  • شهابی، نسیم خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 45-56]

ص

  • صفری، سهراب بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-9]

ط

  • طهمورث پور، آرزو تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 57-69]

ع

  • عبادی، ایوب مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 33-42]
  • عباسی بافطرت، سمیرا بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 39-50]
  • عباس زاده، ذاکر بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 37-44]
  • عباس والی، مریم اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-36]
  • عباس والی، مریم بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 85-96]
  • عطایی کچویی، مهرداد بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 1-10]

ف

  • فیاض فر، سمیرا ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم‌های تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]
  • فتاحی، رزا مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 79-93]
  • فدوی، ابوالفضل تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 11-23]
  • فروغ، مهرداد خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 45-56]
  • فضائلی، حسن آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 61-72]
  • فضل آرا، علی تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 11-24]
  • فضل آرا، علی بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 73-84]
  • فضل آرا، علی بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 11-23]
  • فضلی بزاز، بی بی صدیقه بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 29-38]

ق

  • قاسمی نژاد، آنا بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 73-84]
  • قائمی، عزت الله بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 1-14]
  • قائنی، منصوره تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 45-59]
  • قربانی، محمد بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 1-14]
  • قضاوی، ندا تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 1-10]

گ

  • گلی، محمد بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 39-50]

م

  • مجدر لنگرودی، علی مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 33-42]
  • محمدی ثانی، علی مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 25-31]
  • محمودی، رزاق ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های ‏گوشت و تخم مرغ با روش ‏Multiplex PCR [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 25-33]
  • مرادی، مهران خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 45-56]
  • میرزائی، حمید بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 73-81]
  • مشاک، زهره ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم‌های تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]
  • مشاک، زهره بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 51-60]
  • مشتاقی، حمدالله اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-36]
  • مشتاقی، حمدالله تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 1-10]
  • مقدس کیا، احسان مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 33-42]
  • ملک زاده، جمال تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 11-24]
  • ممتاز، حسن بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 39-50]
  • موالی زاده، احمد بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 11-23]
  • موسوی، غلامعباس بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 37-44]

ن

  • نرکی باغبادرانی، زینب بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-9]
  • نزابی، یونس ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 83-94]
  • نظری، حمید مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 25-31]

و

  • واعظی، سیده صالحه تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 57-69]
  • وظیفه دوست، محسن اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1395، صفحه 43-53]
  • وهابی انارکی، ندا بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 85-96]

ه

  • هدایتی فرد، مسعود تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 11-23]
  • هوشیار، حسین بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 37-44]

ی

  • یلمه، محمود بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 1-14]
  • یوسف‌تبار میری، نجمه تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس [دوره 3، شماره 2، 1395، صفحه 11-23]