نمایه نویسندگان

آ

  • آرویی، حسین تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 8-23]
  • آقایی، سمیه تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 24-36]

ا

  • ابراهیمی، مریم شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 47-59]
  • اختلاط، مریم مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 37-46]
  • اسحاقی، محمدرضا اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 22-33]
  • اسدپور اصالو، یوسفعلی مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 45-58]
  • اصغری، مهشید ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 60-69]
  • انصاری، مهسا انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 88-102]
  • انوار، سید امیر علی اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 57-66]

ب

  • بحرینی، معصومه تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 8-23]
  • بخشی نژاد، محمود تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمت‌ها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 46-56]
  • برادران، غلامرضا مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 12-21]
  • برزگر دولت آبادی، مریم انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 88-102]
  • بشیری، معصومه بشیری انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 88-102]
  • بهادری راد، علی بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 55-66]

پ

  • پوراحمد، رضوان اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 70-81]
  • پورمهدی بروجنی، مهدی بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 55-66]

ت

  • تاج بخش، الهه تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 15-26]
  • تدینی، مهرنوش تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی‌موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 39-54]
  • تقدیری، محمدرضا بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 67-78]
  • توکل، مرضیه تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 15-26]

ج

  • جهادی، مهشید ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 60-69]
  • جوادی، افشین مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 90-101]

ح

  • حاجیان، سپیده تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی‌موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 39-54]
  • حبیبی، نادر بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 34-45]
  • حسینی، سید ابراهیم اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 27-38]
  • حسن زاده، سید مهدی اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 22-33]
  • حسین زاده، بهرنگ بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن‌ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 1-10]
  • حسینی شکرابی، سید پژمان اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 27-38]

خ

  • خانی، محمدرضا اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • خدابخشی، یزدان بررسی نشانه‌های تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 37-44]
  • خمیری، مرتضی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 47-59]

د

  • دانشور قربانی، میترا اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 27-38]

ر

  • رجایی، پیمان تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 24-36]
  • رحیمی، روح الله مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 82-91]
  • رحیمی فرد، ناهید بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن‌ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 1-10]
  • رحیمی فروشانی، عباس بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 67-78]
  • رخزادی، اسعد بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 34-45]
  • رسول پور، طاهر بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 1-7]
  • رشتی، زینب جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 22-36]
  • رضوانی فرد، زینب اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 22-33]
  • رضویلر، ودود اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 57-66]
  • رضویلر، ودود مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 45-58]
  • رومیانی، لاله اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 11-21]
  • رومیانی، لاله تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 59-73]
  • رئیسی، مهدی انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 88-102]

س

  • سارانی، آتنا شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 47-59]
  • سکوتی فر، رقیه اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 57-66]

ش

  • شعیبی، شهرام اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 57-66]
  • شعیبی، شهرام بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن‌ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 1-10]
  • شکوهی زاده، لیلی تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 15-26]
  • شهاب لواسانی، علیرضا بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 11-11]
  • شهاب لواسانی، علیرضا تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 24-36]

ص

  • صادقی، علیرضا شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 47-59]
  • صافی، شهاب الدین بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 67-78]
  • صباغی، فاطمه اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 70-81]

ط

  • طاهری، تینا اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 11-21]

ع

  • عامری، عبدالغنی مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 37-46]
  • عباس پور انبی، اسد مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 45-58]
  • عرب، شهره جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 22-36]
  • علی اصغری، مریم بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 34-45]
  • علیمحمدی، افشین مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 90-101]

غ

  • غندالی، هانیه بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 11-11]

ف

  • فتحی مقدم، فاطمه تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 59-73]
  • فرومندی، مریم اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • فضل آرا، علی بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 55-66]
  • فضل آرا، علی اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 11-21]

ق

  • قاسمی سپرو، نفیسه ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 60-69]

ک

  • کاظمی، فاطمه تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 8-23]
  • کریم، گیتی بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 67-78]
  • کریمی دهکردی، مریم فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 79-88]
  • کوهساری، هادی جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 22-36]

گ

  • گلشن تفتی، ابوالفضل مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 12-21]

ل

  • لبیکی، غزل بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 67-78]

م

  • محبی، عبدالناصر مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 82-91]
  • محسنی سی سخت، پروین مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 82-91]
  • محمدی، فروغ فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 79-88]
  • محمدی دیدارگاهی، ریحانه مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 37-46]
  • محمدزاده فریزهندی، زهرا بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 67-78]
  • مرادی، بیژن شناسایی ایزوله‌های انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 79-89]
  • مشاک، زهره شناسایی ایزوله‌های انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 79-89]
  • مطلبی، عباسعلی بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 67-78]
  • مقدم، محمد تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 8-23]
  • مقصودلو، یحیی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 47-59]
  • ممتاز، حسن تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 15-26]
  • منصوری، نرجس تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 8-23]
  • مهاجری، پرویز تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 15-26]
  • مهدوی، سامان بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 1-7]
  • موحد، سارا بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 11-11]
  • مویدی، علی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 47-59]
  • مومنی، حسین انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 88-102]

ن

  • نامجویان، فروغ مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 37-46]
  • نیریز نقدهی، مسلم مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 45-58]
  • نعمت الهی، امین مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 82-91]
  • نودرگاه، محمد زنگ خطر مقاومت بالا به تتراسایکلین در ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 74-85]
  • نوری، سحر زنگ خطر مقاومت بالا به تتراسایکلین در ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 74-85]

و

  • واحدی نوری، نصرالله بررسی نشانه‌های تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 37-44]

ه

  • هاشمی روان، مهناز اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 70-81]

ی

  • یدالهی، محسن بررسی نشانه‌های تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 37-44]
  • یغما، الهام مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 90-101]