نمایه نویسندگان

آ

  • آزادفر، الهام بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 19-33]
  • آقاباقری، حمید منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 12-18]

ا

  • اربابی، محسن بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398 [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 25-32]

ب

  • باقری، محسن تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 50-63]
  • بحرینی، معصومه بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
  • بیضایی، بیتا بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 19-33]
  • بنیادیان، مجتبی فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‎بیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینی‎های خامه‎ای. [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 76-87]
  • بندیان، لیلا بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
  • بهرامی، زهره بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 19-33]
  • بهشود، پریسا شناسایی سویه‌های استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متی‌سیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونه‌های بالینی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 33-44]

پ

  • پورجعفر، شیما بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 73-87]
  • پورمازار، سیدعلیرضا منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 12-18]

ت

  • تاج بخش، الهه شناسایی سویه‌های استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متی‌سیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونه‌های بالینی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 33-44]
  • تاج بخش، الهه مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 34-49]
  • تاج فیروزه، علی اکبر منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 12-18]
  • ترک آبادی، اسماعیل تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 1-13]

ث

  • ثابت قدم، مریم بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 19-33]

ج

  • جعفریان، سارا تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 88-101]

چ

  • چهرازی، فرشته بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398 [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 25-32]

ح

  • حاجی محمدی فریمانی، رضا ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 58-72]
  • حبیبی نجفی، محمد باقر ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 58-72]
  • حسینی، سیدمحمدحسین منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 12-18]

خ

  • خیرخواه فقرا، سحر تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 88-101]
  • خسروشاهی اصل، اصغر تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 88-101]

ر

  • رنجبر، رضا مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 34-49]
  • روزبه نصیرائی، لیلا تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 88-101]

ز

  • زمردی، شهین تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 88-101]

س

  • سلطانی، مهسا ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 58-72]

ش

  • شرافتی چالشتری، رضا بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398 [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 25-32]
  • شریف زاده، علی بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 14-24]
  • شیروانی برازجانی، فاطمه اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 88-101]
  • شهدادی، فاطمه تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 1-13]
  • شهوه، محمود مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 34-49]
  • شویک لو، احمدرضا تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 50-63]

ض

  • ضیایی، اردشیر اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچ‌های ساپروفیتی و سم‌زای جدا شده از مایونز [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 1-11]
  • ضیاء، محمد علی اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچ‌های ساپروفیتی و سم‌زای جدا شده از مایونز [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 1-11]

ط

  • طالبی، علیرضا منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 12-18]

ع

  • عالی، فرانک بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 14-24]

ف

  • فتوحیان، زینب تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 1-13]

گ

  • گلی، محمد اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچ‌های ساپروفیتی و سم‌زای جدا شده از مایونز [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 1-11]

ل

  • لطفی، محمدحسن منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 12-18]

م

  • میرزایی، محسن بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 73-87]
  • مشاک، زهره بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 73-87]
  • مشتاقی، حمداله فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‎بیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینی‎های خامه‎ای. [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 76-87]
  • مقدم، محمد بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
  • ممتاز، حسن شناسایی سویه‌های استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متی‌سیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونه‌های بالینی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 33-44]
  • ممتاز، حسن مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 34-49]
  • مهدی زاده شاهی، محسن منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 12-18]

ن

  • ناظری، مهدی بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398 [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 25-32]
  • نظام الحسینی، سیدمحمدجواد منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 12-18]

و

  • وظیفه دوست، محسن ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 64-75]
  • وهابی، سایه بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 14-24]

ه

  • هاشمی، زهرا فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‎بیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینی‎های خامه‎ای. [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 76-87]
  • هوشیار، حسین بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398 [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 25-32]

ی

  • یزدان پناه، صدیقه اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 88-101]