نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب میوه گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 39-42]
  • آسپرژیلوس بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 43-48]
  • آفلاتوکسین تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه‌های شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 7-13]
  • آلیسایکلوباسیلوس بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 9-14]
  • آلودگی تخم مرغ مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 21-25]
  • آلودگی میکروبی کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
  • آنتی اکسیدان بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 9-15]

ا

  • اسانس برگ شمعدانی خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 35-42]
  • اسانس گل بی مرگ مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بی‌مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 31-38]
  • استافیلوکوکوس اورئوس شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 41-46]
  • استرپتوکوکوس اینیایی مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 47-53]
  • اشرشیاکلی مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 43-49]
  • اشرشیا کلی مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 21-25]
  • اشرشیا کلی مطالعه آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه) [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 27-32]
  • اشریشیا کلیO157:H7 مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتریاشریشیا کلیO157:H7 [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 21-26]
  • الایزا تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه‌های شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 7-13]
  • انتروباکتریاسه مطالعه آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه) [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 27-32]
  • انتروکوکوس ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 27-33]

ب

  • بار میکروبی مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 1-7]
  • باکتری ترموفیل بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 9-14]
  • باکتریوفاژ جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 15-19]
  • بستنی سنتی مطالعه آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه) [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 27-32]
  • بنه بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 49-55]
  • بهداشت ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 27-33]
  • بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 23-29]

پ

  • پراکسید هیدروژن مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 21-25]
  • پنیر سفید ایرانی اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 23-29]
  • پنیر سنتی مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتریاشریشیا کلیO157:H7 [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 21-26]
  • پوترسین مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 1-7]

ج

  • جعفری بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 9-15]

ح

  • حداقل غلظت بازدارندگی مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بی‌مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 31-38]
  • حداقل غلظت بازدارندگی خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 35-42]
  • حداقل غلظت کشندگی خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 35-42]

د

  • دود مایع بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 49-55]

ر

  • ریز رقت خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 35-42]

ز

  • زیره سبز بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 43-48]
  • زنجان کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]

س

  • سالمونلا انتریتیدیس ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 17-22]
  • سالمونلا تیفی موریوم ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 17-22]
  • سالمونلا تیفی موریوم اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 23-29]
  • سبزیجات تازه مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 1-5]
  • سودوموناس آئروجینوزا مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 43-49]

ش

  • شیرخام تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه‌های شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 7-13]
  • شمارش باکتریایی ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 27-33]
  • شهرستان ارومیه مطالعه آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه) [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 27-32]

ض

  • ضد باکتریایی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 9-15]

ع

  • عوامل حدت ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 17-22]

ف

  • فرآورده‌های گوشتی شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 41-46]
  • فساد آب میوه بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 9-14]
  • فساد آب ‌میوه جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 15-19]
  • فساد شیمیایی مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 33-39]
  • فسادمیکروبی مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 33-39]
  • فساد میکروبی گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 39-42]
  • فساد مواد غذایی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 9-15]

ق

  • قزل آلای رنگین کمان مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 47-53]

ک

  • کروماتوگرافی مایع تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه‌های شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 7-13]
  • کشت مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 43-49]
  • کیفیت شیمیایی کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
  • کلستریدیوم ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 27-33]

گ

  • گوشت شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 41-46]
  • گوشت مرغ ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 17-22]

ل

  • لاکتوباسیلوس بولگاریکوس بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 49-55]
  • لاکتوکوکوس گارویه مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 33-39]
  • لاکتوکوکوس گارویه مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 47-53]
  • لیستریامونوسیتوژنز مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 1-5]
  • لیستریا مونوسیتوژنز اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 23-29]

م

  • ماست پاستوریزه کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
  • ماهی شوریده مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 1-7]
  • مخمر مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بی‌مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 31-38]
  • مرزه بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 43-48]
  • مرزه خوزستانی مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 33-39]
  • مقاومت آنتی بیوتیکی مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتریاشریشیا کلیO157:H7 [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 21-26]

ن

  • نانو اسانس بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 43-48]
  • نانوسیل مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 21-25]
  • نیسین مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 47-53]

و

  • واکنش زنجیره ای پلی مراز ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 17-22]
  • واکنش زنجیره ای پلیمراز بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP [دوره 1، شماره 2، 1393، صفحه 9-14]
  • واکنش زنجیره‌ای پلی مراز مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 1-5]

ه

  • هیستامین مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 1-7]