نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آزمون بیوشیمیایی شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-13]
  • آفلاتوکسین ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-14]
  • آگاهی بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
  • آلودگی شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 71-79]
  • آلودگی کلی فرم مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 45-54]
  • آلودگی میکروبی مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 27-37]
  • آنتی اکسیدان اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 13-25]
  • آنتی باکتریال سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 21-31]
  • آویشن شیرازی مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 61-75]

ا

  • اثر ضد میکروبی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 67-77]
  • ایران شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 71-79]
  • اسانس مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 15-26]
  • اسانس مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 61-75]
  • اسانس زیره سبز ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگه‌داری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 57-70]
  • اسانسهای گیاهی بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 55-65]
  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 39-48]
  • استافیلوکوکوس اورئوس تعیین وجود ژن حدت پنتون والنتین لکوسیدین PVL و ژن مقاومت به متی‌سیلین mecA در سویه‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه‌های مواد غذایی به روش Multiplex PCR و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی آن [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 49-58]
  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 69-77]
  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 37-49]
  • استافیلوکوکوس اورئوس شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 81-87]
  • اسید اسکوربیک اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 13-25]
  • اشریشیاکلی شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 79-89]
  • اشریشیاکلی کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 29-37]
  • اشریشیاکلی ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]
  • اشریشیاکلیO157:H7 مطالعه میزان شیوع و ژن‌های حدت E.coli O157: H7 در پنیر‌های سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 87-96]
  • اشرشیاکلی مولد شیگاتوکسین جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 33-44]
  • اشریشیا کولای بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 67-77]
  • الگوی مقاومت آنتی بیوتیک جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 33-44]
  • انتروسین بررسی فراوانی انتروسین‌های تولید شده در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده‌های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 79-87]
  • انتروکوکوس فکالیس بررسی فراوانی انتروسین‌های تولید شده در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده‌های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 79-87]

ب

  • باسیلوس سرئوس ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 27-35]
  • باسیلوس سرئوس ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگه‌داری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 57-70]
  • باکتری شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-13]
  • باکتری‌های غذازاد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 15-27]
  • برگ زیتون بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 67-77]
  • بسته بندی فعال سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 21-31]
  • بیوفیلم شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-13]

پ

  • پدیوکوکوس جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 51-60]
  • پنیر شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 81-87]
  • پنیر سنتی مطالعه میزان شیوع و ژن‌های حدت E.coli O157: H7 در پنیر‌های سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 87-96]
  • پونه کوهی مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 15-26]

ت

  • تبریز شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 81-87]

ح

  • حداقل غلظت باکتری کشی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبک‌های پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمع‌آوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 1-6]
  • حداقل غلظت ممانعت از رشد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبک‌های پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمع‌آوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 1-6]
  • حدت ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 97-102]

خ

  • خمیرترش ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-14]

ر

  • روش چاهک ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 27-35]
  • روش دیسک کاغذی ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 27-35]
  • روش لکه‌گذاری ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 27-35]

ز

  • زعفران بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 15-27]
  • زنان بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]

ژ

  • ژن SipA کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 29-37]
  • ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 81-87]

س

  • سارگاسوم بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبک‌های پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمع‌آوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 1-6]
  • سالاد جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 33-44]
  • سالاد الویه بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 39-48]
  • سالمونلا بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 39-48]
  • سالمونلا انتریتیدیس مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 15-26]
  • سالمونلا انتریتیدیس کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 29-37]
  • سبزی شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 79-89]
  • سس مایونز مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 15-26]

ش

  • شتر جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 51-60]
  • شیر شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-13]
  • شیر شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 81-87]
  • شیر استریل شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 71-79]
  • شیر خام جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 51-60]
  • شیر خام مطالعه میزان شیوع و ژن‌های حدت E.coli O157: H7 در پنیر‌های سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 87-96]
  • شهرستان ارومیه مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 45-54]

ض

  • ضدباکتریایی اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 13-25]

ط

  • طیور بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 59-67]

ع

  • عصاره رزماری بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 37-49]
  • عصارههای گیاهی بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 55-65]
  • عصاره هیدروالکلی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 15-27]
  • عمر نگهداری مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 61-75]
  • عملکرد بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]

غ

  • غذاهای آماده مصرف بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 39-48]

ف

  • فراورده های شیر سنتی بررسی فراوانی انتروسین‌های تولید شده در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده‌های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 79-87]
  • فعالیت ضدمیکروبی جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 51-60]

ق

  • قدرت ضدباکتریایی بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 55-65]
  • قزل آلا بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 7-19]
  • قزل آلای رنگین کمان مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 61-75]
  • قزل آلای رنگین کمان ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 97-102]

ک

  • کارخانجات یخ مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 45-54]
  • کپور معمولی اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 13-25]
  • کیتوزان بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 7-19]
  • کیتوسان سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 21-31]
  • کشتارگاه بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 59-67]
  • کلیفرم‌های مدفوعی مطالعه آلودگی باکتری‌های کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 45-54]
  • کلون سازی کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 29-37]
  • کمپیلوباکتر بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 59-67]

گ

  • گیاهان دارویی ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]
  • گوشت ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 97-102]
  • گوشتی شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 79-89]
  • گوشت چرخ کرده بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 37-49]
  • گوشت چرخ کرده گوسفند بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 69-77]

ل

  • لاشه مرغ بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 59-67]
  • لاکتوباسیلوس ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 27-35]
  • لاکتوباسیلوس ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-14]
  • لاکتوکوکوس گارویه ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 97-102]
  • لبنی شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 79-89]
  • لکوسیدین پنتون والنتین تعیین وجود ژن حدت پنتون والنتین لکوسیدین PVL و ژن مقاومت به متی‌سیلین mecA در سویه‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه‌های مواد غذایی به روش Multiplex PCR و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی آن [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 49-58]
  • لگاریتم درصد احتمال رشد ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگه‌داری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 57-70]
  • لیمو بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 7-19]

م

  • متی‌سیلین تعیین وجود ژن حدت پنتون والنتین لکوسیدین PVL و ژن مقاومت به متی‌سیلین mecA در سویه‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه‌های مواد غذایی به روش Multiplex PCR و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی آن [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 49-58]
  • مدل ریاضی پیشگو ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگه‌داری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 57-70]
  • مرغ ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]
  • مسمومیت غذایی بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
  • منطقه شرق گیلان مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 27-37]
  • مهار رشد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 67-77]
  • مواد غذایی مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 27-37]

ن

  • نایسین بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 37-49]
  • نانو امولسیون مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 61-75]
  • نانو بایوکامپوزیت سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 21-31]
  • نیسین بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 69-77]
  • نگرش بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
  • نگهدارنده مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 15-26]
  • نگهدارنده طبیعی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 15-27]
  • نمونه بالینی شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 79-89]

و

  • واکنش زنجیره ای پلیمراز مطالعه میزان شیوع و ژن‌های حدت E.coli O157: H7 در پنیر‌های سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 87-96]
  • ویبریو پاراهمولیتیکوس بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس [دوره 2، شماره 2، 1394، صفحه 55-65]

ه

  • هیدروژن پر اکسید شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 71-79]