آ

  • آب پنیر تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 53-62]

  • آبمیوه پروبیوتیک بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوه‌توت‌فرنگی بر قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 19-34]

  • آزمون PCR شناسایی ژن‌های حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 1-10]

  • آزمون حلقه ای شیر مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 83-94]

  • آلژینات خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 39-46]

  • آنزیم بتاگالاکتوزیداز تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 53-62]

ا

  • اثر ضد باکتریایی ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 9-25]

  • اثر ضد باکتریایی بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 67-79]

  • ادویه و گیاهان معطر میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونه‌ای باکتری‌های اسپوردار هوازی در ادویه‌ها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 9-20]

  • ایران مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 83-94]

  • اسانس بنه خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 39-46]

  • استافیلوکوکوس آرئوس بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]

  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 55-65]

  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 56-64]

  • استافیلوکوکوس اورئوس (S. aureus) مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 1-7]

  • اسید لینولئیک کنژوگه اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 36-48]

  • اشریشیاکلی اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 35-51]

  • اشریشیاکلی مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 11-18]

  • اشریشیا کلی بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 55-65]

  • اشرشیاکلی (E. coli) مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 1-7]

  • اشریشیاکلی O157:H7 شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 63-71]

  • اصفهان مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 11-18]

  • اگزوپلی‌ساکارید جداسازی و غربال‌گری باکتری‌های تولید‌کننده اگزوپلی‌ساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 21-35]

  • الایزا مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 83-94]

  • الیگوفروکتوز اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 36-48]

  • انتروکوکوس فاسیوم جداسازی و غربال‌گری باکتری‌های تولید‌کننده اگزوپلی‌ساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 21-35]

  • انتروکوکوس فکالیس ردیابی ژن‌های مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 1-9]

ب

  • باسیلوس سرئوس بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]

  • باکتری های اسپوردار هوازی میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونه‌ای باکتری‌های اسپوردار هوازی در ادویه‌ها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 9-20]

  • باکتریهایاستارتر تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 67-81]

  • بروسلا مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 83-94]

  • بسته بندی بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]

  • بیماری های حاصل از غذا بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]

  • بنزوآپیرن بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 93-107]

  • بهینه یابی بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 67-79]

پ

  • پری‌بیوتیک افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 65-77]

  • پروبیوتیک تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 37-54]

  • پوشش خوراکی خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 39-46]

ت

  • تبریز میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونه‌ای باکتری‌های اسپوردار هوازی در ادویه‌ها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 9-20]

  • تخم طیور بومی شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 63-71]

ج

  • جدایه لاکتیکی ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 9-25]

چ

  • چای سفید تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]

خ

  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 67-81]

  • خمیرترش‌های سبوس گندم و سبوس برنج ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 9-25]

  • خواص پروبیوتیکی ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 9-25]

د

  • دمای انکوباسیون تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 67-81]

  • دمای نگهداری مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 1-7]

  • دود گرم و طبیعی چوب بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 93-107]

ز

  • زیست پلیمر تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 78-89]

  • زنجبیل تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]

ژ

  • ژامبون بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 93-107]

  • ژن های حدت شناسایی ژن‌های حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 1-10]

  • ژن های حدت بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونه‌های سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآورده‌های شیر در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 49-55]

  • ژن‌های‌ مقاومت آنتی‌بیوتیکی ردیابی ژن‌های مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 1-9]

س

  • سالاد بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 56-64]

  • سالمونلا اینتریتیدیس بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونه‌های سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآورده‌های شیر در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 49-55]

  • سالمونلاتیفی موریوم بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 55-65]

  • سالمونلا تیفی موریوم بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونه‌های سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآورده‌های شیر در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 49-55]

  • سبزیجات بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 56-64]

  • سدیم دودسیل سولفات بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 55-65]

  • سرکه سیب تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]

  • سس مایونز تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 10-25]

  • سلفون بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]

  • سولفات منیزیم تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 53-62]

ش

  • شیر مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 1-8]

  • شیر مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 83-94]

  • شیر تخمیر شده افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 65-77]

  • شیر میش تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 67-81]

  • شیره انگور تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 78-89]

  • شیر و قراورده‌های شیر و گوشت بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونه‌های سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآورده‌های شیر در گاومیش [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 49-55]

  • شیوع بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 56-64]

ع

  • عصاره ررزماری مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 1-8]

  • عصاره شیرین‌بیان غنی‌سازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرین‌بیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 81-92]

  • عصاره علف لیمو اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 35-51]

  • عصاره مخمر تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 53-62]

ف

  • فرآورده‌های گوشتی بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 93-107]

  • فیل ماهی پرورشی مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 1-7]

ق

  • قره قاط بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 67-79]

  • قند مایع خرما تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]

ک

  • کامبوجا تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]

  • کپک خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 39-46]

  • کردلان تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 78-89]

  • کشت شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 63-71]

  • کشت میکروبی اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 36-48]

  • کلمات کلیدی: گوشت گوساله اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 35-51]

گ

  • گوشت ردیابی ژن‌های مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 1-9]

  • گوشت بدون آنتی بیوتیک مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 11-18]

  • گوشت بوقلمون شناسایی ژن‌های حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 1-10]

ل

  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوه‌توت‌فرنگی بر قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 19-34]

  • لاکتوباسیلوس رامنوسوس (LGG) افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 65-77]

  • لاکتوباسیلوس کازئی بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوه‌توت‌فرنگی بر قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 19-34]

  • لبنیات محلی جداسازی و غربال‌گری باکتری‌های تولید‌کننده اگزوپلی‌ساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 21-35]

  • لیستریا مونوسایتوژنز مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 1-8]

  • لیستریا مونوسیتوژنز بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 55-65]

  • لکونوستوک مزنتروئیدس جداسازی و غربال‌گری باکتری‌های تولید‌کننده اگزوپلی‌ساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 21-35]

م

  • ماست بادمجان غنی‌سازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرین‌بیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 81-92]

  • ماست پروبیوتیک اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 36-48]

  • ماست همزده تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 67-81]

  • ماست هم‌زده کم چرب تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 37-54]

  • مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 53-62]

  • مرزنجوش تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 10-25]

  • مقاومت آنتی بیوتیکی شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 63-71]

  • مقاومت آنتی بیوتیکی بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 56-64]

  • میکروبی تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 10-25]

  • میگو ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونه‏های میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 26-35]

  • موسیر تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 37-54]

ن

  • نان خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 39-46]

  • نیتریت بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 93-107]

  • نیسین مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر [دوره 5، شماره 1، 1397، صفحه 1-8]

  • نیسین مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 1-7]

  • نگهدارنده تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 10-25]

و

  • واژگان کلیدی: توت‌فرنگی بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوه‌توت‌فرنگی بر قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 19-34]

  • واژه های کلیدی: "اشریشیا کلی" تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های اشرشیاکلی جدا شده از طیور درگیر به بیماری کلی باسیلوز در نمونه های جدا شده از مرغداری های اطراف کرمانشاه [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 72-78]

  • ویبریو پاراهمولیتیکوس ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونه‏های میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 26-35]

ه

  • هلیکوباکتر پیلوری غنی‌سازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرین‌بیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 81-92]

ی

  • یرسینیا انتروکولیتیکا شناسایی ژن‌های حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد [دوره 5، شماره 2، 1397، صفحه 1-10]