آ

  • آب پرتقال اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 70-81]

  • آب پنیر بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 67-78]

  • آب هویج بستنی بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 11-11]

  • آسپرژیلوس نایجر بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 34-45]

  • آفلاتوکسین اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 57-66]

  • آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 70-81]

  • آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 22-33]

  • آلودگی میکروبی تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمت‌ها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 46-56]

  • آمیلوئید A بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 67-78]

  • آویشن خراسانی تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 8-23]

ا

  • اثرات ضد باکتریایی بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن‌ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 1-10]

  • اثر ضد میکروبی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 47-59]

  • ایران شناسایی ایزوله‌های انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 79-89]

  • اسانس روغنی مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 12-21]

  • اسانس گشنیز اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]

  • استافیلوکوکوس آرئوس بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 55-66]

  • استافیلوکوکوس اورئوس فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 79-88]

  • استان تهران بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 67-78]

  • اسید استیک اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 11-21]

  • اسید آسکوربیک اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 70-81]

  • اسینتوباکتر‌بومانی تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 15-26]

  • اشریشیاکلی زنگ خطر مقاومت بالا به تتراسایکلین در ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 74-85]

  • اشریشیاکلی O157H7 تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی‌موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 39-54]

  • امپدانس بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 55-66]

  • امنیت غذایی تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمت‌ها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 46-56]

  • انتروباکتریاسه تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 8-23]

  • انتروکوکوس شناسایی ایزوله‌های انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 79-89]

  • انگل انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 88-102]

ب

  • بار میکروبی بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 67-78]

  • باسیلوس سرئوس بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 1-7]

  • باکتری‌های اسید لاکتیک جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 22-36]

  • برگ گردو مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 90-101]

  • بسته‌بندی تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 8-23]

  • بیماریزای گوارشی جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 22-36]

پ

  • پدیوکوکوس شناسایی ایزوله‌های انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 79-89]

  • پرتقال محلی جیرفت مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 12-21]

  • پرتقال والنسیا مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 12-21]

  • پروبیوتیک شناسایی ایزوله‌های انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 79-89]

  • پروبیوتیک بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 11-11]

  • پنیر سفید آب نمکی تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 24-36]

  • پنی سیلیوم سیترینوم بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 34-45]

  • پوست انار اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 22-33]

  • پوشش خوراکی کیتوزان اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]

  • پوشش‌ کاغذی مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 12-21]

ت

  • تبریز بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 1-7]

  • تتراسایکلین زنگ خطر مقاومت بالا به تتراسایکلین در ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 74-85]

  • ترخینه شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 47-59]

  • ترکیبات شبه باکتریوسینی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 47-59]

  • توکسین سندروم شوک توکسیک فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 79-88]

ج

  • جدایه لاکتیکی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 47-59]

چ

  • چای سبز تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 8-23]

  • چاهک‎گذاری مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 90-101]

خ

  • خصوصیات حسی تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 24-36]

  • خصوصیات حسی مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 45-58]

  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 24-36]

  • خصوصیات میکروبی اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 11-21]

د

  • دی استات سدیم مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 37-46]

  • دانه رازیانه مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 37-46]

  • دیسک دیفیوژن مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 90-101]

  • دوغ اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 57-66]

ر

  • راندمان پنیرسازی تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 24-36]

  • رزماری تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی‌موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 39-54]

  • ریشه زرشک مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 37-46]

  • رنگدانه نارنجی ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 60-69]

  • روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 15-26]

  • روش سطح پاسخ ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 60-69]

ز

  • زنده‌مانی بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 11-11]

  • زئونوز انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 88-102]

ژ

  • ژل رویال بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن‌ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 1-10]

  • ژن های tet زنگ خطر مقاومت بالا به تتراسایکلین در ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 74-85]

  • ژن های کمپلکس NHE بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 1-7]

س

  • ساری بررسی نشانه‌های تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 37-44]

  • ساکارومایسس سرویزیه اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 22-33]

  • سالمونلا تایفی موریوم تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی‌موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 39-54]

  • سبوس جو دو سر و آرد برنج بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 67-78]

  • سم زدایی اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 57-66]

ش

  • شیر فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 79-88]

  • شیر بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 1-7]

  • شیر خام بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 67-78]

  • شیمیایی و حسی اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 11-21]

  • شهرستان گرگان جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 22-36]

  • شوک‌های پولی تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمت‌ها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 46-56]

ض

  • ضایعات خرما ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 60-69]

ع

  • عسل آویشن بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن‌ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 1-10]

  • عصاره مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 90-101]

  • عصاره مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 82-91]

  • عصاره سیر اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]

  • عصاره فنولی اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 22-33]

ف

  • فراورده تخمیری لبنی– غلاته شناسایی ایزوله‌های انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 79-89]

  • فساد شیمیایی مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 45-58]

  • فساد میکروبی مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 45-58]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 11-11]

  • فعالیت ضد‌باکتریایی جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 22-36]

  • فیل ‌ماهی اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 27-38]

  • فیله بوقلمون تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی‌موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 39-54]

  • فیله بوقلمون اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 11-21]

ک

  • کاه گندم ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 60-69]

  • کپک‌های سبز و آبی مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 12-21]

  • کیتوزان تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی‌موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 39-54]

  • کروموژنیک بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 55-66]

  • کلپ‌چمنی اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 27-38]

  • کلی‎فرم تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 8-23]

  • کنسانتره کازئینی میسلی تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 24-36]

  • کورینه باکتریوم گلوتامیکوم بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 67-78]

گ

  • گیاه گل گردو مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 82-91]

  • گاوهای ذبح شده بررسی نشانه‌های تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 37-44]

  • گوشت چرخ شده اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 27-38]

  • گوشت خام تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 15-26]

ل

  • لایزین بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 67-78]

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 57-66]

  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 57-66]

  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 22-33]

  • لاکتوکوکوس گارویه مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 82-91]

  • لاکتوکوکوس لاکتیس مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 45-58]

م

  • ماکروجلبک اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 27-38]

  • ماندگاری اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 27-38]

  • ماندگاری اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 11-21]

  • ماهی انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 88-102]

  • ماهی قزل‌آلا اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]

  • ماهی قزل آلای رنگین کمان مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 82-91]

  • ماهی قزل آلای رنگین کمان مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 45-58]

  • محصولات لبنی محلی جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 22-36]

  • محیط کشت تخمیر بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 67-78]

  • مرجع بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 55-66]

  • مقاومت آنتی بیوتیکی زنگ خطر مقاومت بالا به تتراسایکلین در ایران [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 74-85]

  • مقاومت آنتی‌بیوتیکی تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 15-26]

  • موناسکوس پورپورئوس ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 60-69]

ن

  • نایسین مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 37-46]

  • نانوذره گرافن بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 34-45]

  • نیسین اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 70-81]

و

  • واژه‌های کلیدی: آنتی بیوتیک بررسی نشانه‌های تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 37-44]

  • ورم پستان فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 79-88]

  • ویژگی‌های میکروبی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]

ه

  • هلیکوباکترپیلوری بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن‌ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری [دوره 6، شماره 2، 1398، صفحه 1-10]

ی

  • یرسینیا انتروکولیتیکا مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 37-46]