آ

  • آرد مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 69-80]

  • آسپرژیلوس فلاووس بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 62-70]

  • آسپرژیلوس فلاووس جداسازی گونه‌های اسینتوباکتر از غذاهای یخ‌زده و تاثیر آن بر برخی از قارچ‌های بیماری زا [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 47-56]

  • آسپرژیلوس نایجر جداسازی گونه‌های اسینتوباکتر از غذاهای یخ‌زده و تاثیر آن بر برخی از قارچ‌های بیماری زا [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 47-56]

  • آفلاتوکسین B1 بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 62-70]

  • آفلاتوکسین B1 مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 69-80]

  • آلودگی میکروبی ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی‌های خشک عرضه شده در شهر بیرجند [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 13-22]

  • آنالیز میکروبی کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]

  • آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]

ا

  • اثرات ضد میکروبی بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 41-49]

  • ارزیابی حسی ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 50-61]

  • ازت تام فرار کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]

  • ازن تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 68-81]

  • اسانس اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]

  • اسانس بنه ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 50-61]

  • اسانس گیاه سرخارگل بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 62-70]

  • اسانس نعناع تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 44-54]

  • اسپیرولینا پلاتنسیس اثر استفاده از پوشش بسته‌بندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 18-33]

  • اسپیرولینا پلاتنسیس بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانه‌های کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 70-81]

  • استافیلوکوکوس‌اورئوس مقاوم به متی‌سیلین مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 55-69]

  • اسیدهای چرب آزاد بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 17-31]

  • اسینتوباکتر جداسازی گونه‌های اسینتوباکتر از غذاهای یخ‌زده و تاثیر آن بر برخی از قارچ‌های بیماری زا [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 47-56]

  • اشریشیاکلی مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 57-67]

  • اشریشیاکلی ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 12-18]

  • اشریشیاکلی O157:H7 دسته‌بندی ژنتیکی ایزوله‌های اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 47-58]

  • اشریشیا کولای O157:H7و پنیر سنتی لیقوان تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 44-54]

  • ایمنی مواد غذایی مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 19-32]

  • انتروتوکسین مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 55-69]

  • انتشار دیسک فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 85-93]

  • انجماد کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]

ب

  • بار میکروبی ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 12-18]

  • باسیلوس کوآگولانس بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی‌های کیفی ژله پروبیوتیک و سین‌بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 34-43]

  • باکتری مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 33-46]

  • باکتریوسین مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 19-32]

  • باکتریوسین نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 1-11]

  • بیرجند ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی‌های خشک عرضه شده در شهر بیرجند [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 13-22]

  • بسته‌بندی زیست فعال اثر استفاده از پوشش بسته‌بندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 18-33]

  • بیفیدوباکتربوم لاکتیس زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 82-94]

  • بیوامولسیفایر یوسورفکتانت‌های باکتریایی: مروری بر جنبه‌های بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 71-84]

پ

  • پراکسید کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]

  • پری‌بیوتیک بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی‌های کیفی ژله پروبیوتیک و سین‌بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 34-43]

  • پرتو دهی گاما کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]

  • پروبیوتیک بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی‌های کیفی ژله پروبیوتیک و سین‌بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 34-43]

  • پروبیوتیک ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 33-46]

  • پروبیوتیک‌ها زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 82-94]

  • پنیر سفید آب نمکی بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 17-31]

  • پنیرلاکتیکی مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 33-46]

ت

  • تغییرات وزنی تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 59-68]

  • تکنولوژی هردل مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 19-32]

ج

  • جلبک کلرلاولگاریس اثر استفاده از پوشش بسته‌بندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 18-33]

  • جوجه‌های گوشتی ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 12-18]

چ

  • چندشکلی بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه‌های غذایی و انسانی به روش RFLP [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 23-32]

  • چهارمحال و بختیاری تعیین فراوانی آلودگی گوشت گاو به گونه‏های لیستریا در کشتارگاه‏ها و گوشت‏ فروشی‏های استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 32-40]

ح

  • حداقل غلظت مهارکنندگی فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 85-93]

خ

  • خصوصیات حسی بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 17-31]

  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 50-61]

د

  • دیابت نوع2 تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 59-68]

  • دسته بندی ژنتیکی دسته‌بندی ژنتیکی ایزوله‌های اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 47-58]

  • دوغ ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 50-61]

ر

  • رنگدانه بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانه‌های کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 70-81]

ز

  • زیره سیاه مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 33-46]

  • زنده‌مانی ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 33-46]

ژ

  • ژله بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی‌های کیفی ژله پروبیوتیک و سین‌بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 34-43]

س

  • ساکارومایسس بولاردی ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 33-46]

  • سالاد مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 55-69]

  • سبزیجات مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 55-69]

  • سروتیپ‏ها تعیین فراوانی آلودگی گوشت گاو به گونه‏های لیستریا در کشتارگاه‏ها و گوشت‏ فروشی‏های استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 32-40]

  • سودوموناس آئروژینوزا بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 10-17]

ش

  • شیر اسیدوفیلوس تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 68-81]

  • شیرینی خشک ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی‌های خشک عرضه شده در شهر بیرجند [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 13-22]

  • شمارش سلولهای سوماتیک بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 17-31]

  • شیوع تعیین فراوانی آلودگی گوشت گاو به گونه‏های لیستریا در کشتارگاه‏ها و گوشت‏ فروشی‏های استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 32-40]

ط

  • طرح پلاکت برمن بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانه‌های کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 70-81]

ع

  • عرقیات گیاهی بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 10-17]

  • عصاره بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 41-49]

  • عصاره بره موم فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 85-93]

  • عصاره گیاه بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتری‌های پاتوژن غذازاد [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 82-91]

غ

  • غذاهای منجمد جداسازی گونه‌های اسینتوباکتر از غذاهای یخ‌زده و تاثیر آن بر برخی از قارچ‌های بیماری زا [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 47-56]

  • غیر قطبی بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتری‌های پاتوژن غذازاد [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 82-91]

ف

  • فرابنفش تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 68-81]

  • فراکسیون های قطبی بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتری‌های پاتوژن غذازاد [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 82-91]

  • فساد مواد غذایی بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتری‌های پاتوژن غذازاد [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 82-91]

  • فسفاتیدیل کولین یوسورفکتانت‌های باکتریایی: مروری بر جنبه‌های بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 71-84]

  • فعالیت ضد میکروبی اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]

  • فعالیت ضد میکروبی فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 85-93]

  • فیلوژنتیک مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 81-93]

  • فلوسایتومتری ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 33-46]

ق

  • قزل آلای رنگین کمان مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 81-93]

  • قند خون تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 59-68]

ک

  • کاروتنوئید بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانه‌های کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 70-81]

  • کپک مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 33-46]

  • کپور معمولی مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 81-93]

  • کیتوزان اثر استفاده از پوشش بسته‌بندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 18-33]

  • کیفیت حسی کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]

  • کلبسیلا پنومونیه بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 1-9]

  • کلروفیل بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانه‌های کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 70-81]

  • کلستریدیوم پرفرنژانس مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 57-67]

  • کواگولاز بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه‌های غذایی و انسانی به روش RFLP [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 23-32]

گ

  • گالاکتوالیگوساکارید بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی‌های کیفی ژله پروبیوتیک و سین‌بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 34-43]

  • گیاه دارویی مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 57-67]

  • گیاه زنجبیل شامی بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 41-49]

  • گلاب بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 10-17]

  • گندم مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 69-80]

  • گوشت نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 1-11]

  • گوشت خام دسته‌بندی ژنتیکی ایزوله‌های اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 47-58]

  • گوشت گاو تعیین فراوانی آلودگی گوشت گاو به گونه‏های لیستریا در کشتارگاه‏ها و گوشت‏ فروشی‏های استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 32-40]

  • گوشت گوساله اثر استفاده از پوشش بسته‌بندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 18-33]

  • گوشت مرغ کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]

ل

  • لاکتوباسیلوس تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 59-68]

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 82-94]

  • لاکتوباسیلوس دلبروکی نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 1-11]

  • لاکتو باسیلوس فرمنتوم نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 1-11]

  • لیپولیز بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 17-31]

  • لیستریا تعیین فراوانی آلودگی گوشت گاو به گونه‏های لیستریا در کشتارگاه‏ها و گوشت‏ فروشی‏های استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 32-40]

  • لیستریا مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397 [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 81-93]

  • لسیتین یوسورفکتانت‌های باکتریایی: مروری بر جنبه‌های بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 71-84]

م

  • ماست شیر بز زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 82-94]

  • مایونز اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]

  • متابولیت‌های باکتریایی یوسورفکتانت‌های باکتریایی: مروری بر جنبه‌های بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 71-84]

  • محصولات لبنی تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 59-68]

  • میدان الکتریکی پالسی تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 68-81]

  • مقاومت آنتی بیوتیکی بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 10-17]

  • مقاومت آنتی‌بیوتیکی مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 55-69]

  • مواد غذایی بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه‌های غذایی و انسانی به روش RFLP [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 23-32]

ن

  • ناتامایسین اثر استفاده از پوشش بسته‌بندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 18-33]

  • نان مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 69-80]

  • نیتریت مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 57-67]

  • نسترن وحشی بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتری‌های پاتوژن غذازاد [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 82-91]

  • نگهدارنده بیولوژیکی نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 1-11]

  • نگهدارنده طبیعی بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 62-70]

  • نگهدارنده طبیعی مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 19-32]

  • نگهدارنده ها مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 57-67]

  • نیمه قطبی بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون‌های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتری‌های پاتوژن غذازاد [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 82-91]

و

  • واکنش زنجیره ای پلیمراز چندگانه بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال [دوره 7، شماره 2، 1399، صفحه 1-9]

  • ویرکن S ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 12-18]

  • ویژگی میکروبی ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری [دوره 7، شماره 1، 1399، صفحه 50-61]

ه

  • هردل تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 68-81]