آ

  • آجار بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 19-33]

  • آرد برنج بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 61-73]

  • آلودگی مطالعه فراوانی آلودگی گونه‌های ویبریو در ماهیان عرضه شده در شهر اصفهان [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 47-55]

  • آلودگی قارچی اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچ‌های ساپروفیتی و سم‌زای جدا شده از مایونز [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 1-11]

  • آلودگی میکروبی ارزیابی آلودگی برخی از ادویه‌های پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه‌ ماورای بنفش [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 74-86]

  • آلودگی مواد غذایی اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچ‌های ساپروفیتی و سم‌زای جدا شده از مایونز [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 1-11]

  • آنیزاکیس مروری بر بیماری آنیزاکیازیس در ایران طی سال های 1349 تا 1398 [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 35-46]

  • آویشن بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]

  • آئروموناس هیدروفیلا مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 80-90]

ا

  • اثر ضد میکروبی تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 1-13]

  • ادویه ارزیابی آلودگی برخی از ادویه‌های پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه‌ ماورای بنفش [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 74-86]

  • ایران مروری بر بیماری آنیزاکیازیس در ایران طی سال های 1349 تا 1398 [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 35-46]

  • اسانس بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 87-102]

  • اسانس های گیاهی مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 80-90]

  • اسپند بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 14-24]

  • استافیلوکوکوس بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394 [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 30-43]

  • استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متی‌سیلین شناسایی سویه‌های استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متی‌سیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونه‌های بالینی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 33-44]

  • استافیلوکوکوس اورئوس فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‎بیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینی‎های خامه‎ای. [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 76-87]

  • استان البرز بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 73-87]

  • اشرشیاکلی منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 12-18]

  • اشریشیا کلی O157 مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398 [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]

  • اصفهان مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398 [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]

  • اغذیه آماده خوردن بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 73-87]

  • افلاتوکسین M1 کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 12-24]

  • اکسید مس بررسی ویژگی‌های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 10-17]

  • اناریجه بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]

  • انتروتوکسین فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‎بیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینی‎های خامه‎ای. [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 76-87]

  • انتروکوکوس فکالیس مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 34-49]

  • انتروکوکوس فکالیس بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از همبرگر [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 1-11]

ب

  • باکتری بیماری زا بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 14-24]

  • باکتری غذازاد مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 56-66]

  • باکتری لاکتو باسیلوس پارا کازئی بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 61-73]

  • باکتری‌های عامل پوسیدگی نرم تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 1-13]

  • بررسی توالی .DNA بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394 [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 30-43]

  • بیوفیلم مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 34-49]

پ

  • پراکسید بهینه‌سازی اثرآنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتی‌اکسیدان سنتزی(BHT) [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 25-34]

  • پراکسید بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 19-33]

  • پرتودهی ماورای بنفش ارزیابی آلودگی برخی از ادویه‌های پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه‌ ماورای بنفش [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 74-86]

  • پروتئولیز ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 58-72]

  • پکتوباکتریوم بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]

  • پنیر چدار تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 88-101]

  • پنیر سنتی لاکتیکی بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 87-102]

ت

  • ترکیبات ضدمیکروبی اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 88-101]

  • ترکیبات فنولی بهینه‌سازی اثرآنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتی‌اکسیدان سنتزی(BHT) [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 25-34]

  • تغییرات میکروبی بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 73-87]

  • تنوع درون گونه ای ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تنوع درون گونه‌ای سویه‌های Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 44-60]

  • تیوباربیوتیک اسید بهینه‌سازی اثرآنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتی‌اکسیدان سنتزی(BHT) [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 25-34]

ر

  • رده سلول سرطانی بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 14-24]

  • ریزپوشانی ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 64-75]

  • رزماری بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 14-24]

  • رفع آلودگی ارزیابی آلودگی برخی از ادویه‌های پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه‌ ماورای بنفش [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 74-86]

  • رنگدانه تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 18-29]

  • روش سطح پاسخ بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 61-73]

ز

  • زیره بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 87-102]

  • زمان ماندگاری اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 88-101]

  • زئونوز مروری بر بیماری آنیزاکیازیس در ایران طی سال های 1349 تا 1398 [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 35-46]

ژ

  • ژن‌های ویرولانس بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از همبرگر [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 1-11]

س

  • ساکارومایسیس بولاردی کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 12-24]

  • سیر اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچ‌های ساپروفیتی و سم‌زای جدا شده از مایونز [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 1-11]

  • سس کچاپ ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 64-75]

  • سطح پاسخ بهینه‌سازی اثرآنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتی‌اکسیدان سنتزی(BHT) [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 25-34]

  • سطح پاسخ بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 19-33]

  • سلامت میکروبیولوژیک تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 50-63]

  • سینبیوتیک ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 64-75]

ش

  • شیر کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 12-24]

  • شیر تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 50-63]

  • شیرینی‎های خامه‎ای فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‎بیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینی‎های خامه‎ای. [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 76-87]

  • شیگاتوکسین منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 12-18]

ض

  • ضد باکتری مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 80-90]

  • ضد میکروبی مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 56-66]

  • ضد میکروبی بررسی ویژگی‌های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 10-17]

ط

  • طغیان منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 12-18]

ع

  • عشایر تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 50-63]

  • عصاره بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 87-102]

  • عصاره آبی رزماری تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 1-13]

  • عصاره متانولی مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 56-66]

  • عفونت ادراری مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 34-49]

ف

  • فیبر رژیمی اثر پری‌بیوتیکی و ویژگی‌های فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 67-79]

  • فروشگاه های بزرگ مواد غذایی بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 73-87]

ق

  • قدرت رادیکال گیرندگی بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 19-33]

  • قهوه بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 14-24]

ک

  • کارخانجات مواد غذایی بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 73-87]

  • کپک ها اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچ‌های ساپروفیتی و سم‌زای جدا شده از مایونز [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 1-11]

  • کیفیت میکروبی تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 88-101]

  • کمک آغازگرهای بومی ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 58-72]

  • کنگر بهینه‌سازی اثرآنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتی‌اکسیدان سنتزی(BHT) [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 25-34]

گ

  • گل بنفشه بررسی ویژگی‌های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 10-17]

  • گوشت مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 34-49]

  • گوشت طیور مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398 [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]

  • گوشت مرغ اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 88-101]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس اثر پری‌بیوتیکی و ویژگی‌های فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 67-79]

  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 12-24]

  • لاکتوباسیلوس رامنوسوس کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 12-24]

  • لاکتولوز ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 64-75]

م

  • ماست ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 58-72]

  • ماست میوه‌ای بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 61-73]

  • ماهی مطالعه فراوانی آلودگی گونه‌های ویبریو در ماهیان عرضه شده در شهر اصفهان [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 47-55]

  • ماهی مروری بر بیماری آنیزاکیازیس در ایران طی سال های 1349 تا 1398 [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 35-46]

  • مسمومیت غذایی شناسایی سویه‌های استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متی‌سیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونه‌های بالینی [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 33-44]

  • مطالعه‌ی مروری مروری بر بیماری آنیزاکیازیس در ایران طی سال های 1349 تا 1398 [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 35-46]

  • مقاومت آنتی بیوتیکی مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398 [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]

  • مقاومت آنتی بیوتیکی فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‎بیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینی‎های خامه‎ای. [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 76-87]

  • مقاومت آنتی بیوتیکی بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394 [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 30-43]

  • مواد غذایی بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394 [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 30-43]

  • مورفولوژیکی تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 18-29]

  • موسیلاژ دانه ریحان تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 88-101]

  • موناسکوسپورپورئوس تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 18-29]

  • میوه نسترن کوهی اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 88-101]

ن

  • نانوپوشش تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 88-101]

  • نانوذرات بررسی ویژگی‌های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 10-17]

  • نانوذرات اکسید روی تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 88-101]

  • نانوذرات نقره تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری [دوره 8، شماره 1، 1400، صفحه 1-13]

  • نور ماوراء بنفش تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 18-29]

و

  • واژگان کلیدی: PCR مطالعه فراوانی آلودگی گونه‌های ویبریو در ماهیان عرضه شده در شهر اصفهان [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 47-55]

  • ویبریو مطالعه فراوانی آلودگی گونه‌های ویبریو در ماهیان عرضه شده در شهر اصفهان [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 47-55]

  • ویژگی های پروبیوتیک ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تنوع درون گونه‌ای سویه‌های Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR [دوره 8، شماره 3، 1400، صفحه 44-60]

  • ویژگی های حسی تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 50-63]

  • ویژگی های شیمیایی تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 50-63]

  • ویژگی‌های فراسودمند اثر پری‌بیوتیکی و ویژگی‌های فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 67-79]

ه

  • هسته کنار اثر پری‌بیوتیکی و ویژگی‌های فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 67-79]

  • همبرگر بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از همبرگر [دوره 8، شماره 4، 1400، صفحه 1-11]

ی

  • یزد منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [دوره 8، شماره 2، 1400، صفحه 12-18]